• izra_izzuddin
    izra izzuddin
    @izra_izzuddin

Images by izra_izzuddin

favourite person singing favourite song. keren banget ini orang! macet tapi nyanyi terusss πŸ€˜πŸ»β€οΈπŸ’πŸ» #kerenbangetiniorang #nooneelsecomesclose #joe #backstreetboys #90s #anakanak90s #nyanyiterus #keren #belommoveon #awesome #song #music #love #oldtimesake #goodolddays #thisislove #instamoment #instalove #instagood #instasong @agatha_suci
walaupun (khabarnya) bukan kucing kepunyaan Arwah, tapi disebabkan Arwah seorang pencinta kucing semasa hayatnya, muncul kucing ni kat kubur semasa Arwah dah dikebumikan. Ya Allah, kuasa Tuhan tu besar. one of the many reasons why I have super soft spot for cats or yes, animals coz some humans just don't know how to be grateful or kenang jasa orang lain. tak kenang budi memang banyak. kucing pun berakal 😒😒😒. #Godisgreat #Allahu #Allahmahabesar #thiscat #thismademecry #kucing #haiwankesayangannabi #cat #love #sadness #touched #heartfelt #thisistruelove #somehumanshavenobrain #instacat #instalove #instastory
walaupun (khabarnya) bukan kucing kepunyaan Arwah, tapi disebabkan Arwah seorang pencinta kucing semasa hayatnya, muncul kucing ni kat kubur semasa Arwah dah dikebumikan. Ya Allah, kuasa Tuhan tu besar. one of the many reasons why I have super soft spot for cats or yes, animals coz some humans just don't know how to be grateful or kenang jasa orang lain. tak kenang budi memang banyak. kucing pun berakal 😒😒😒. #Godisgreat  #Allahu  #Allahmahabesar  #thiscat  #thismademecry  #kucing  #haiwankesayangannabi  #cat  #love  #sadness  #touched  #heartfelt  #thisistruelove  #somehumanshavenobrain  #instacat  #instalove  #instastory 
when you went out with your CEO for a working/drinking session with potential partners and then he left for another session in KL, so you continued with these gentlemen and one of them adalah your ex colleague. what a small world πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ˜„πŸ‘ πŸ’ΌπŸ‘¨πŸ»πŸ‘¨πŸ»πŸ‘¨πŸ»πŸ‘©πŸ». #oftoday #meetingslashdrinking #potentialpartners #Astrobosses #Astropeeps #myCEOstactic #goodsession #fruitful #asusual #lovingmyjob #excolleague #business #working #Astro #Monday #instapic #instaphoto #instamoment
when you went out with your CEO for a working/drinking session with potential partners and then he left for another session in KL, so you continued with these gentlemen and one of them adalah your ex colleague. what a small world πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ˜„πŸ‘ πŸ’ΌπŸ‘¨πŸ»πŸ‘¨πŸ»πŸ‘¨πŸ»πŸ‘©πŸ». #oftoday  #meetingslashdrinking  #potentialpartners  #Astrobosses  #Astropeeps  #myCEOstactic  #goodsession  #fruitful  #asusual  #lovingmyjob  #excolleague  #business  #working  #Astro  #Monday  #instapic  #instaphoto  #instamoment 
had a great dinner, talkin about my job, my trip to New York (if London/Europe is not happening), my future and some personal stuff. love you mommy ❀️. #mybigboss #liketalkingtoaboss #CikPuanBesar #dinnerdate #mommy #mom #mother #motherdaughter #dinner #ourtime #somepersonalsession #StRegis #KualaLumpur #love #jobstuff #tripstuff #instalove #instamoment #instagood
do you know why I hired you? so, you with that resume, and your big speech about your so-called work ethic β€” I thought you would be different. I said to myself, "go ahead! take a chance! hire the so called smart fat girl!" I had hope. my God, I live on it. anyway, you ended up disappointing me more than any of the other silly ones. πŸ‘ πŸ‘œπŸ’ΌπŸ’»πŸ“±πŸ“‘πŸ” #favouritescene #TDWP #TheDevilWearsPrada #MirandaP #Miranda #hope #hopeless #scene #movie #favmovie #takeachance #butbutbut #Ithought #quote #quotefromamovie #instavid #instamood
do you know why I hired you? so, you with that resume, and your big speech about your so-called work ethic β€” I thought you would be different. I said to myself, "go ahead! take a chance! hire the so called smart fat girl!" I had hope. my God, I live on it. anyway, you ended up disappointing me more than any of the other silly ones. πŸ‘ πŸ‘œπŸ’ΌπŸ’»πŸ“±πŸ“‘πŸ” #favouritescene  #TDWP  #TheDevilWearsPrada  #MirandaP  #Miranda  #hope  #hopeless  #scene  #movie  #favmovie  #takeachance  #butbutbut  #Ithought  #quote  #quotefromamovie  #instavid  #instamood 
this Malaysia Day, watch our very own Firefly staff acting in this in-house short video titled "Bring Me Home" that touches the heart, directed and produced by our Marketing & Communications team, at https://youtu.be/HrJIoOVxdxw or http://bit.ly/FYBringMeHome β€οΈπŸ‡²πŸ‡ΎπŸŠ. #MalaysiaDay #SelamatHariMalaysia #HappyMalaysiaDay #FireflyAirlines #FY #TrueMalaysianairline #BringMeHome #shortfilm #shortvideo #toucheshearts #celebration #video #love #Malaysia #airline #nation #Malaysian #wishes #instagood #instamoment
this Malaysia Day, watch our very own Firefly staff acting in this in-house short video titled "Bring Me Home" that touches the heart, directed and produced by our Marketing & Communications team, at https://youtu.be/HrJIoOVxdxw or http://bit.ly/FYBringMeHome β€οΈπŸ‡²πŸ‡ΎπŸŠ. #MalaysiaDay  #SelamatHariMalaysia  #HappyMalaysiaDay  #FireflyAirlines  #FY  #TrueMalaysianairline  #BringMeHome  #shortfilm  #shortvideo  #toucheshearts  #celebration  #video  #love  #Malaysia  #airline  #nation  #Malaysian  #wishes  #instagood  #instamoment 
thanks for sending this pic to me, Min! I don't recall we took a pic together in 2011 until you sent this to me @engkuazmin πŸ˜„πŸ˜„. #today6yearsago #tbt #throwbackThursday #throwback #excolleague #1001malam #event #function #celebration #flashback #love #costume #egyptian #instapic #instagood #instaphoto
you've gotta be kitten me! lovin Givenchy SS18 ~ TRANSFORMATION SEDUCTION teaser campaign, creatively directed by Clare Waight Keller and photographed by Steven Meisel πŸ±πŸˆπŸΎπŸ’£πŸ–€. #Givenchy #SS18 #TransformationSeduction #teaser #campaign #debut #collection #marketing #fashion #catscollars #cats #pussies #blackandwhite #love #instaphoto #instagood #instafashion
tetiba banyak pulak post post lama keluar kat timeline FB nak ingatkan kepada anak-anak jantans ku dulu. dari buat keje ground yg belengas, keje "melacur" networking luaskan contacts yang muah muah sana sini (kadang tu satu malam tiga tempat), cari sponsors and evaluate partners, buat branding manual and marketing plans, sourcing for merchandise, media orders and media plans, jaga a&p budget, buat events sekecik-kecik press conference 100 pax sampailah event yang 60,000 manusia at one go. dari campaigns yang takde budget, sampailah campaign yang berjuta budgetnya (juta ni kalau sponsor-driven je la). dari campaigns and events yg pakai t-shirt berpeluh berjemur hitam berdaki sampai lah campaign and events yang dress-up nak mati. berlari dgn suit & sepatu kilat ke, ball gown & heels 5 inci ke, tu keje kau. call time paling awal dan balik paling lambat, kadang tido kat office. semua anak-anak ni dah dapat rasa kena heret pegi "melacur" sana sini, dari seram sampai berani bawak diri. well, now semua ni dah maju dalam career masing2. alhamdulillah. team dulu dan team sekarang memang lain org2 dan nature nya, tapi both pun ada kelebihan masing2, tapi the key things yg nak bagi sama team mana pun, KEKELUARGAAN, COMMUNICATIONS, USAHA dan PERSEFAHAMAN, yang lain depends on tanggungjawab masing2. happy dengan team dulu dan bangga dengan team sekarang. syukur. kalau kekal macam ni thru ups and downs, insyaAllah all sort of things will be fine ❀️. #takdedulutakdesekarang #flashback #throwback #previousteam #BrandCommunicationsSpecialProjectsandEvents #BCSPE #team #talkingaboutteamwork #teamwork #blessed #grateful #happiness #myhappyplace #journey #history #family #togetherness #then #recall #instamood #instagood #instamoment
tetiba banyak pulak post post lama keluar kat timeline FB nak ingatkan kepada anak-anak jantans ku dulu. dari buat keje ground yg belengas, keje "melacur" networking luaskan contacts yang muah muah sana sini (kadang tu satu malam tiga tempat), cari sponsors and evaluate partners, buat branding manual and marketing plans, sourcing for merchandise, media orders and media plans, jaga a&p budget, buat events sekecik-kecik press conference 100 pax sampailah event yang 60,000 manusia at one go. dari campaigns yang takde budget, sampailah campaign yang berjuta budgetnya (juta ni kalau sponsor-driven je la). dari campaigns and events yg pakai t-shirt berpeluh berjemur hitam berdaki sampai lah campaign and events yang dress-up nak mati. berlari dgn suit & sepatu kilat ke, ball gown & heels 5 inci ke, tu keje kau. call time paling awal dan balik paling lambat, kadang tido kat office. semua anak-anak ni dah dapat rasa kena heret pegi "melacur" sana sini, dari seram sampai berani bawak diri. well, now semua ni dah maju dalam career masing2. alhamdulillah. team dulu dan team sekarang memang lain org2 dan nature nya, tapi both pun ada kelebihan masing2, tapi the key things yg nak bagi sama team mana pun, KEKELUARGAAN, COMMUNICATIONS, USAHA dan PERSEFAHAMAN, yang lain depends on tanggungjawab masing2. happy dengan team dulu dan bangga dengan team sekarang. syukur. kalau kekal macam ni thru ups and downs, insyaAllah all sort of things will be fine ❀️. #takdedulutakdesekarang  #flashback  #throwback  #previousteam  #BrandCommunicationsSpecialProjectsandEvents  #BCSPE  #team  #talkingaboutteamwork  #teamwork  #blessed  #grateful  #happiness  #myhappyplace  #journey  #history  #family  #togetherness  #then  #recall  #instamood  #instagood  #instamoment 
when you (still) have your flu and don't feel like consuming anything at all but gotta take meds, this sugar cracker (the whole pack) is found in your kitchen compartment. p/s: seen three doctors at two clinics and one hospital but flu says "am not gonna leave you until you stop working for few days and drag ur ass to Bali πŸ˜πŸ˜·πŸ€§πŸ€’πŸ€’ #flulovesme #flusticks #goawayflu #beenaweek #enoughla #irritating #ihatebeingsick #cantdomuch #tonnesofmeds #sugarcracker #thiscrackerhelps #doIneedabreak #perhapsIdo #flu #sucks #Sunday #sickweekendisnofun #instamood #instaphoto #instafood
when you (still) have your flu and don't feel like consuming anything at all but gotta take meds, this sugar cracker (the whole pack) is found in your kitchen compartment. p/s: seen three doctors at two clinics and one hospital but flu says "am not gonna leave you until you stop working for few days and drag ur ass to Bali πŸ˜πŸ˜·πŸ€§πŸ€’πŸ€’ #flulovesme  #flusticks  #goawayflu  #beenaweek  #enoughla  #irritating  #ihatebeingsick  #cantdomuch  #tonnesofmeds  #sugarcracker  #thiscrackerhelps  #doIneedabreak  #perhapsIdo  #flu  #sucks  #Sunday  #sickweekendisnofun  #instamood  #instaphoto  #instafood 
you just feel young when you hang out with the younger ones πŸ˜πŸ’πŸ»πŸ°πŸŒŸπŸŒŸ. #throwback #flashback #Feb2017 #bridalshower #whitebunnies #bunnies #FirstAvenue #TheRoof #girls #wehadfun #fun #love #instagood #instalove #instamoment #instaphoto