` ADANIA - natural skincare (@organic_war) | Instagram photos and videos online instagram - goldpix web-viewer
  • organic_war
    ADANIA - natural skincare
    @organic_war

Images by organic_war

Selamat berpuasa pada seemua yang beragama islam.  Semgaa Ramadhan kali ini membawa seribu rahmat pada anda.  #salamramadhan #ukhwahti #terapiinstagram
Alhamdulillah... Postage for today... #adania #terapiinstagram #ukhwahti #naturalskincare #organicskincare
PENGUMUMAN PENTING  Amboi serius sangat tajuk. πŸ˜„. Nak bagitau ni nak tak dapat Skincare Adania secara percuma?  Nak? Kalau camtu, jom join contest ni. Eh contest ke giveaway ni eh? Hihihihi... Tapi contest ni kt FB tau.  Jom, lawati FB page organic war.  Klik link di bio.  Tarikh tutup penyertaan adalah pada 3 June 2017 (Sabtu)  Dan pemenang akan diumumkan pada 4 June 2017 (Ahad)  #giveaway #contest #adania #adanialover #organik #natural #peraduan #organicwar #terapiinstagram #ukhwahti
PENGUMUMAN PENTING Amboi serius sangat tajuk. πŸ˜„. Nak bagitau ni nak tak dapat Skincare Adania secara percuma? Nak? Kalau camtu, jom join contest ni. Eh contest ke giveaway ni eh? Hihihihi... Tapi contest ni kt FB tau. Jom, lawati FB page organic war. Klik link di bio. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 3 June 2017 (Sabtu) Dan pemenang akan diumumkan pada 4 June 2017 (Ahad) #giveaway  #contest  #adania  #adanialover  #organik  #natural  #peraduan  #organicwar  #terapiinstagram  #ukhwahti 
Sama juga untuk produk penjagaan diri  Pencuci muka Ubat gigi Syampu Shower gel Mekap Sunblock  Semua kene tengok ingredientnya.  Malas nak baca ingredient. Meh guna ADANIA. Dijamin selamat dan bebas baahan kimia bahaya.  Esok ada pengumuman nak buat.  Stay tune k.  #adania #bacalabel #selamat #skincareselamat #adanialover #adaniaregisteredistributor #terapiinstagram #ukhwahti
Selamat pagi semua!  Semoga harini abda semua murah rezeki.  Be you! create your own path!
Selamat pagi semua! Semoga harini abda semua murah rezeki. Be you! create your own path!
Woot woot!! Harini saya separuh hari di Amaryliss Salon & Day Spa.  Dari hujung kaki sampai hujung rambut kita manjakan.  Sauna, urut, body polish, facial and last sekali tgh buat anti hairfall herbal treatment.  Semua ni hanya RM299 je. (Normal price: rm658)  Berbaloi kan?  Sila hubungi spa di 03-41431062 untuk booking.  Untuk pembelian produk Adania boleh hubungi saya di 0193016450.... πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜œπŸ˜˜ Detail promo adalah seperti di bawah: πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ REFRESH YOUR TRUE BEAUTY!✨✨✨ PRE RAMADHA SPA PROMO β€˜Get up to 55% off ala carte services below and enjoy your new Head-to-Toe transformation!’ . πŸ’†πŸ»HERBAL INFRARED DETOXIFYING SAUNA, infrared herbal sauna with slices kaffir lime, lemongrass, pandan leaves and serai wangi for RM38 nett (np RM78), 30 minutes. πŸ’†πŸ»HOT STONE BODY MASSAGE,using pure ginger oil for detoxification and hot stone for relieves muscle pain and frozen shoulder for RM78 nett (np RM158), 60 minutes. πŸ’†πŸ»BENGKUANG BODY PO LISH, body polishing goods for uneven skin stone, body detoxification and removes dead skin cells for RM58 nett (np RM88), 40 minutes. πŸ’†πŸ»REJUVENATE YOUR SKIN TONE FACE TREATMENT, face herbal compress for rejuvenate skin and good for face blood circulation for RM68 nett (np RM138), 90 minutes. πŸ’†πŸ»ANTI HAIR LOSS HERBAL TREATMENT, using pure herbal ginseng for scalp treatment. goods for hair growth for RM99 (np RM198), 120 minutes. And ENJOY ALL ABOVE SERVICES AT ONLY RM299 nett (Normal Price RM658). . *Promo ends 24th May 2017 AMARYLLIS SALON & DAY SPA 17G Jalan Wangsa Delima 2A, Seksyen 5,53300 Wangsa Maju KL  03-41431062  Weekend 10am to 7pm Weekday 11am to 8pm  #amaryllisspa #spamalaysia #tradisionalspa #spa #bodyspa#hairspa #SpaRelaxingPackage #adanialover #codtamanmelati #codwangsamaju #adaniaregisteredagent #ukhwahti #terapiinstagram
Woot woot!! Harini saya separuh hari di Amaryliss Salon & Day Spa. Dari hujung kaki sampai hujung rambut kita manjakan. Sauna, urut, body polish, facial and last sekali tgh buat anti hairfall herbal treatment. Semua ni hanya RM299 je. (Normal price: rm658) Berbaloi kan? Sila hubungi spa di 03-41431062 untuk booking. Untuk pembelian produk Adania boleh hubungi saya di 0193016450.... πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜œπŸ˜˜ Detail promo adalah seperti di bawah: πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ REFRESH YOUR TRUE BEAUTY!✨✨✨ PRE RAMADHA SPA PROMO β€˜Get up to 55% off ala carte services below and enjoy your new Head-to-Toe transformation!’ . πŸ’†πŸ»HERBAL INFRARED DETOXIFYING SAUNA, infrared herbal sauna with slices kaffir lime, lemongrass, pandan leaves and serai wangi for RM38 nett (np RM78), 30 minutes. πŸ’†πŸ»HOT STONE BODY MASSAGE,using pure ginger oil for detoxification and hot stone for relieves muscle pain and frozen shoulder for RM78 nett (np RM158), 60 minutes. πŸ’†πŸ»BENGKUANG BODY PO LISH, body polishing goods for uneven skin stone, body detoxification and removes dead skin cells for RM58 nett (np RM88), 40 minutes. πŸ’†πŸ»REJUVENATE YOUR SKIN TONE FACE TREATMENT, face herbal compress for rejuvenate skin and good for face blood circulation for RM68 nett (np RM138), 90 minutes. πŸ’†πŸ»ANTI HAIR LOSS HERBAL TREATMENT, using pure herbal ginseng for scalp treatment. goods for hair growth for RM99 (np RM198), 120 minutes. And ENJOY ALL ABOVE SERVICES AT ONLY RM299 nett (Normal Price RM658). . *Promo ends 24th May 2017 AMARYLLIS SALON & DAY SPA 17G Jalan Wangsa Delima 2A, Seksyen 5,53300 Wangsa Maju KL 03-41431062 Weekend 10am to 7pm Weekday 11am to 8pm #amaryllisspa  #spamalaysia  #tradisionalspa  #spa  #bodyspa #hairspa  #SpaRelaxingPackage  #adanialover  #codtamanmelati  #codwangsamaju  #adaniaregisteredagent  #ukhwahti  #terapiinstagram 
Tak sabar nak tunggu ADANIA LUXE SKIN DEFENDER ni sampai.  Katanya soon... Pada yang dah pre-order, tunggu ya update dari saya😊. Pada yang belum, meh meh pre-order.  RM129. Kita bagi free postage untuk 10 pelanggar pertama yang order.  ADANIA LUXE SKIN DEFENDER ni adalah tinted sunscreen, boleh digunakan sebagai primer dan foundation sekali.... Whatsapp 0193016450 k.  #skindefender #adania #adanialover #codtamanmelati #codwangsamaju #ecocert #terapiinstagram #ukhwahti #natural
Tak sabar nak tunggu ADANIA LUXE SKIN DEFENDER ni sampai. Katanya soon... Pada yang dah pre-order, tunggu ya update dari saya😊. Pada yang belum, meh meh pre-order. RM129. Kita bagi free postage untuk 10 pelanggar pertama yang order. ADANIA LUXE SKIN DEFENDER ni adalah tinted sunscreen, boleh digunakan sebagai primer dan foundation sekali.... Whatsapp 0193016450 k. #skindefender  #adania  #adanialover  #codtamanmelati  #codwangsamaju  #ecocert  #terapiinstagram  #ukhwahti  #natural 
. TONER? LUPAKAN! ADANIA FACE MISTKAN ADA! ✨✨✨✨✨ Bila anda dah guna ADANIA FACE MIST, anda dah tak perlukan toner lagi untuk kecilkan pori-pori dan segarkan muka.  Malah bau bunga melur (jasmine) ni akan buatkan anda tenang dan seolah-olah berada kat taman bunga.  Bukan tu sahaja, mukaa anda juga akan jadi lembab, anjal daan glowing mowing dan lembut giteeewww.... . Haruslah kekal remaja even dah berusia heheπŸ˜‰ . Dapatkan ADANIA FACE MIST sekarang dengan menghubungi 0193016450.  #AdaniaFaceMist #AdaniaRoseMist #AdaniaJasmineMist #FreshLook #FreshSkin #NaturalLook #HealthySkin #NaturalIngredients #Organik #terapiinstagram #ukhwahti #codtamanmelati #codwangsammaju
. TONER? LUPAKAN! ADANIA FACE MISTKAN ADA! ✨✨✨✨✨ Bila anda dah guna ADANIA FACE MIST, anda dah tak perlukan toner lagi untuk kecilkan pori-pori dan segarkan muka. Malah bau bunga melur (jasmine) ni akan buatkan anda tenang dan seolah-olah berada kat taman bunga. Bukan tu sahaja, mukaa anda juga akan jadi lembab, anjal daan glowing mowing dan lembut giteeewww.... . Haruslah kekal remaja even dah berusia heheπŸ˜‰ . Dapatkan ADANIA FACE MIST sekarang dengan menghubungi 0193016450. #AdaniaFaceMist  #AdaniaRoseMist  #AdaniaJasmineMist  #FreshLook  #FreshSkin  #NaturalLook  #HealthySkin  #NaturalIngredients  #Organik  #terapiinstagram  #ukhwahti  #codtamanmelati  #codwangsammaju 
PORI-PORI  BESAR? SAMPAI NAMPAK KULIT TAK RATA?  Bila pori-pori besar, habuk pun mudah terperangkap. Lepastu mulalah banyak blackhead dengan whitehead.  Jika situasi ini berlaku pada anda, anda tertinggal satu steps dalam rejim penjagaan muka anda!  Iaitu FACE MIST!!! ADANIA mempunyai dua jenis face mist. Iaitu: - ABSOLUTE REFRESHING ROSE FACE MIST - JASMINE BLOOM FACE AND BODY MIST  Face mist ni akan bantu mengecilkan saiz pori-pori, melembabkan kulit, mekap tahan lebih lama dan mekap nampak lebih cantik.  Swipe gambar ke kiri, untuk info lanjut.  Berminat? Whatsapp 0193016450.  #adania #facemist #absoluterosefacemist #jasminebloomfacemiat #terapiinstagram #ukhwahti #codtamanmelati #codwangsamaju #rose #melur #natural #semulajadi #organik #gmp
PORI-PORI BESAR? SAMPAI NAMPAK KULIT TAK RATA? Bila pori-pori besar, habuk pun mudah terperangkap. Lepastu mulalah banyak blackhead dengan whitehead. Jika situasi ini berlaku pada anda, anda tertinggal satu steps dalam rejim penjagaan muka anda! Iaitu FACE MIST!!! ADANIA mempunyai dua jenis face mist. Iaitu: - ABSOLUTE REFRESHING ROSE FACE MIST - JASMINE BLOOM FACE AND BODY MIST Face mist ni akan bantu mengecilkan saiz pori-pori, melembabkan kulit, mekap tahan lebih lama dan mekap nampak lebih cantik. Swipe gambar ke kiri, untuk info lanjut. Berminat? Whatsapp 0193016450. #adania  #facemist  #absoluterosefacemist  #jasminebloomfacemiat  #terapiinstagram  #ukhwahti  #codtamanmelati  #codwangsamaju  #rose  #melur  #natural  #semulajadi  #organik  #gmp 
KENAPA ADANIA ISTIMEWA?  KERANA: 1. TIADA pengawet, parfum, bahan kimia bahaya, lemat haiwan dan pewarna.  2. TIADA kajian terhadap haiwan (cruelty free)  3. SEMULAJADI. when we say it, we meant it.  4. Minyak kami adalah berkualiti tinggi daan kami dapatkannya dari pembekal reputasi tinggi.  5. Apa yang kami nyatakan, itulah yang anda akan dapat.  6. Kami  adalah komited terhadap praktis tiada toksik dan  mesra alam.  7. Kami komited untuk hasilkan produk semulajadi yang bermutu tinggi dan berpegang teguh kepada prinsip kami.
KENAPA ADANIA ISTIMEWA? KERANA: 1. TIADA pengawet, parfum, bahan kimia bahaya, lemat haiwan dan pewarna. 2. TIADA kajian terhadap haiwan (cruelty free) 3. SEMULAJADI. when we say it, we meant it. 4. Minyak kami adalah berkualiti tinggi daan kami dapatkannya dari pembekal reputasi tinggi. 5. Apa yang kami nyatakan, itulah yang anda akan dapat. 6. Kami adalah komited terhadap praktis tiada toksik dan mesra alam. 7. Kami komited untuk hasilkan produk semulajadi yang bermutu tinggi dan berpegang teguh kepada prinsip kami.
Sebelum tidur,  Memang wajib saya sapu face oil dari @adaniaofficial ni. Bukan 1 pump, 3 pump saya sapu kat muka. Muka saya ni jenis yang sangat kering. Jadi memang sapu banyak-banyak sebelum tidur.  Esok pagi bangun, muka rasa lembap dan lembut je. Suka sangat feeling tu.  Selamat malam.  #faceoil #adaniover #sayapakaisayajual #terapiinstagram #ukhwahti #luxuriousorganicfaceoil
. Quick video about our ADANIA LUXE NATURAL SKIN DEFENDER, . Video ni kita tengok perbezaan ADANIA LUXE SKIN DEFENDER dengan BRAND X.  Sukatan kami picit sama banyak, brand X lebih pekat dan padat manakala Adania Luxe Skin Defender lebih cair  Jangan risau jika tak pekat. Anda masih dapat full coverage bila apply nanti. . Nampakkan video tu, Skin Defender mudah tanggal dan tak warteproof. Jadi wudhuk friendly.  haaaa.  Tekstur sangat ringan, blend well dgn warna kulit, senang tanggal dan paling penting, tak kalis air. inshaaAllah bila ambil wudhuk rata je. . Harini last untuk pre-order.  Harga biasa: RM129 Harga pre-order: RM99  Jimat RM30!  Whatsapp 0193016450 sekarang.  Anda hanya perlu bayar RM50 sahaja dahulu sebagai deposit untuk  pre-order! . *cair tak bermaksud tak bagus, ini kerana pengunaan carrier oil dan campuran mineral, mostly foundation byk menggunakan bahan pemekat yg boleh buatkan pori anda tersumbat.  #ecosuncreen #naturalsunblock #primer #tintedfoundation #adania #terapiinstagram #ukhwahti #codwangsamaju #codtamanmelati
. Quick video about our ADANIA LUXE NATURAL SKIN DEFENDER, . Video ni kita tengok perbezaan ADANIA LUXE SKIN DEFENDER dengan BRAND X. Sukatan kami picit sama banyak, brand X lebih pekat dan padat manakala Adania Luxe Skin Defender lebih cair Jangan risau jika tak pekat. Anda masih dapat full coverage bila apply nanti. . Nampakkan video tu, Skin Defender mudah tanggal dan tak warteproof. Jadi wudhuk friendly. haaaa. Tekstur sangat ringan, blend well dgn warna kulit, senang tanggal dan paling penting, tak kalis air. inshaaAllah bila ambil wudhuk rata je. . Harini last untuk pre-order. Harga biasa: RM129 Harga pre-order: RM99 Jimat RM30! Whatsapp 0193016450 sekarang. Anda hanya perlu bayar RM50 sahaja dahulu sebagai deposit untuk pre-order! . *cair tak bermaksud tak bagus, ini kerana pengunaan carrier oil dan campuran mineral, mostly foundation byk menggunakan bahan pemekat yg boleh buatkan pori anda tersumbat. #ecosuncreen  #naturalsunblock  #primer  #tintedfoundation  #adania  #terapiinstagram  #ukhwahti  #codwangsamaju  #codtamanmelati 
ANDA DAH PRE ORDER KE BELUM? SUNCREEN YANG PALING SELAMAT DI MALAYSIA!  LUXE NATURAL SKIN DEFENDER ini bertindak sebagai: πŸ‘‰ Ecosuncreen Kulit kita perlukan pelindung untuk elakkan jeragat dan melindungi kulit dari UVA dan UVB yaang bahaya. . πŸ‘‰Tinted foundation Kulit anda akan nampak licin dan lembut. Ia juga dapat elakkan bedak anda dari menyumbbatt pori-pori anda. . πŸ‘‰Primer  Asas mekap supaya mekap anda tahan lebih lama.  Harga: RM129 Promo pre-order: RM99  Jom pre-order sekarang. Hanya perlu deposit RM50 dahulu. Anda akan dapat skin  defender anda pada awal bulan Jun!  Whatsapp 0193016450 untuk pre-order sekaraang!  #skindefender #naturalsunscreen #ecocert #adania #preorder #raya #terapiinstagram #ukhwahti #codtamanmelati #codwangsamaju #natural #adanialover #sunblock #foundation #prime #adaniasunscreen #adaniaprimer #adaniafoundation
ANDA DAH PRE ORDER KE BELUM? SUNCREEN YANG PALING SELAMAT DI MALAYSIA! LUXE NATURAL SKIN DEFENDER ini bertindak sebagai: πŸ‘‰ Ecosuncreen Kulit kita perlukan pelindung untuk elakkan jeragat dan melindungi kulit dari UVA dan UVB yaang bahaya. . πŸ‘‰Tinted foundation Kulit anda akan nampak licin dan lembut. Ia juga dapat elakkan bedak anda dari menyumbbatt pori-pori anda. . πŸ‘‰Primer Asas mekap supaya mekap anda tahan lebih lama. Harga: RM129 Promo pre-order: RM99 Jom pre-order sekarang. Hanya perlu deposit RM50 dahulu. Anda akan dapat skin defender anda pada awal bulan Jun! Whatsapp 0193016450 untuk pre-order sekaraang! #skindefender  #naturalsunscreen  #ecocert  #adania  #preorder  #raya  #terapiinstagram  #ukhwahti  #codtamanmelati  #codwangsamaju  #natural  #adanialover  #sunblock  #foundation  #prime  #adaniasunscreen  #adaniaprimer  #adaniafoundation 
. NAK BAGITAU NI. ADANIA ADA PRODUK BARULAH!  Sebelum ni ada je pelanggan tanya ADANIA ada foundation tak? ADANIA ada sunscreen tak?  Yaaaaa!! Sekarang ADANIA dah ada!!! Perkenalkan LUXE NATURAL SKIN DEFENDER!! 😍😍😍😍😍. LUXE NATURAL SKIN DEFENDER berfungsi sebagai: βœ” Eco Suncreen SPF45 βœ” Primer . βœ” Foundation dengan bahan-bahan dari tumbuhan yang disahkan oleh ECOCERT  Tak kisahlah warna kulit anda macamana pun, LUXE NATURAL SKIN DEFENDER ini sesuai untuk semua jenis warna kulit. . βœ” Kulit akan nampak lebih smooth dan glowing. βœ” Kekalkan pertumbuhan sel kulit yang sihat. βœ” Mencerahkan tona kulit tak sekata dan pigmentasi βœ” Anti-penuaan dan anti-keduta . βœ” Lindungi kulit anda dari sinar UV  Sempena pelancaran produk ini, dapatkan HARGA ISTIMEWA untuk yang buat pre-order.  Hanya RM99 sahaja.  Hanya perlu buat bayaran 50% dulu untuk book harga pre-order.  Produk akan di post pada minggu pertama bulan Jun.  Tarikh tutup pre-order 5 Mei 2017  Whatsapp 0193016450 untuk info lanjut.  #adania #adanialover #sunblock #naturalsunblock #sunscreen #naturalsuncreen #naturalfoundation #foundation #primer #antipenuaan #pigmentation #terapiinstagram #ukhwahti #codtamanmelati #preorder #raya
. NAK BAGITAU NI. ADANIA ADA PRODUK BARULAH! Sebelum ni ada je pelanggan tanya ADANIA ada foundation tak? ADANIA ada sunscreen tak? Yaaaaa!! Sekarang ADANIA dah ada!!! Perkenalkan LUXE NATURAL SKIN DEFENDER!! 😍😍😍😍😍. LUXE NATURAL SKIN DEFENDER berfungsi sebagai: βœ” Eco Suncreen SPF45 βœ” Primer . βœ” Foundation dengan bahan-bahan dari tumbuhan yang disahkan oleh ECOCERT Tak kisahlah warna kulit anda macamana pun, LUXE NATURAL SKIN DEFENDER ini sesuai untuk semua jenis warna kulit. . βœ” Kulit akan nampak lebih smooth dan glowing. βœ” Kekalkan pertumbuhan sel kulit yang sihat. βœ” Mencerahkan tona kulit tak sekata dan pigmentasi βœ” Anti-penuaan dan anti-keduta . βœ” Lindungi kulit anda dari sinar UV Sempena pelancaran produk ini, dapatkan HARGA ISTIMEWA untuk yang buat pre-order. Hanya RM99 sahaja. Hanya perlu buat bayaran 50% dulu untuk book harga pre-order. Produk akan di post pada minggu pertama bulan Jun. Tarikh tutup pre-order 5 Mei 2017 Whatsapp 0193016450 untuk info lanjut. #adania  #adanialover  #sunblock  #naturalsunblock  #sunscreen  #naturalsuncreen  #naturalfoundation  #foundation  #primer  #antipenuaan  #pigmentation  #terapiinstagram  #ukhwahti  #codtamanmelati  #preorder  #raya 
NAK BAGITAU NI. ADANIA ADA PRODUK BARULAH!  Sebelum ni ada je pelanggan tanya ADANIA ada foundation tak? ADANIA ada sunscreen tak?  Yaaaaa!! Sekarang ADANIA dah ada!!! Perkenalkan LUXE NATURAL SKIN DEFENDER!! 😍😍😍😍😍. LUXE NATURAL SKIN DEFENDER berfungsi sebagai: βœ” Eco Suncreen SPF45 βœ” Primer . βœ” Foundation dengan bahan-bahan dari tumbuhan yang disahkan oleh ECOCERT  Tak kisahlah warna kulit anda macamana pun, LUXE NATURAL SKIN DEFENDER ini sesuai untuk semua jenis warna kulit. . βœ” Kulit akan nampak lebih smooth dan glowing. βœ” Kekalkan pertumbuhan sel kulit yang sihat. βœ” Mencerahkan tona kulit tak sekata dan pigmentasi βœ” Anti-penuaan dan anti-keduta . βœ” Lindungi kulit anda dari sinar UV  Sempena pelancaran produk ini, dapatkan HARGA ISTIMEWA untuk yang buat pre-order.  Hanya RM99 sahaja.  Hanya perlu buat bayaran 50% dulu untuk book harga pre-order.  Produk akan di post pada minggu pertama bulan Jun.  Tarikh tutup pre-order 5 Mei 2017  Whatsapp 0193016450 untuk info lanjut.  #adania #adanialover #sunblock #naturalsunblock #sunscreen #naturalsuncreen #naturalfoundation #foundation #primer #antipenuaan #pigmentation #terapiinstagram #ukhwahti #codtamanmelati
NAK BAGITAU NI. ADANIA ADA PRODUK BARULAH! Sebelum ni ada je pelanggan tanya ADANIA ada foundation tak? ADANIA ada sunscreen tak? Yaaaaa!! Sekarang ADANIA dah ada!!! Perkenalkan LUXE NATURAL SKIN DEFENDER!! 😍😍😍😍😍. LUXE NATURAL SKIN DEFENDER berfungsi sebagai: βœ” Eco Suncreen SPF45 βœ” Primer . βœ” Foundation dengan bahan-bahan dari tumbuhan yang disahkan oleh ECOCERT Tak kisahlah warna kulit anda macamana pun, LUXE NATURAL SKIN DEFENDER ini sesuai untuk semua jenis warna kulit. . βœ” Kulit akan nampak lebih smooth dan glowing. βœ” Kekalkan pertumbuhan sel kulit yang sihat. βœ” Mencerahkan tona kulit tak sekata dan pigmentasi βœ” Anti-penuaan dan anti-keduta . βœ” Lindungi kulit anda dari sinar UV Sempena pelancaran produk ini, dapatkan HARGA ISTIMEWA untuk yang buat pre-order. Hanya RM99 sahaja. Hanya perlu buat bayaran 50% dulu untuk book harga pre-order. Produk akan di post pada minggu pertama bulan Jun. Tarikh tutup pre-order 5 Mei 2017 Whatsapp 0193016450 untuk info lanjut. #adania  #adanialover  #sunblock  #naturalsunblock  #sunscreen  #naturalsuncreen  #naturalfoundation  #foundation  #primer  #antipenuaan  #pigmentation  #terapiinstagram  #ukhwahti  #codtamanmelati 
. MUKA DAH NAMPAK KEDUTAN? USIA PULA DAH CAPAI 26 TAHUN? MUKA PULA JENIS SENSITIF?  SUDAH TIBA MASANYA ANDA GUNA PENCUCI MUKA ANTI-PENUAAN. ADANIA SWEET ORANGE FACE CLEANSER!!! πŸŠπŸƒβœ¨πŸŠπŸƒβœ¨πŸŠπŸƒβœ¨ Pencuci muka ini akan baiki kulit anda dari dalam, kawal pengeluaran minyak dari kulit, bersihkan pori-pori, melembab dan mencerahkan kulit secara semulajadi. 🍊 Kandungan Essential Oil Oren dalam pencuci ini mempunyai sifat anti-septik dan anti-keradangan yang dapat mengurangkan jerawatdan membantu penyembuhan semasa poses detoksifikasi berlaku. 🍊 Kandungan vitamin C di dalamnya akan hasilkan kolagen yang bertindak memastikan kulit lebih anjal dan menghindari kulit kering. 🍊 Ia juga mengurangkan tona kulit  tak sekata dan muka kelihatan lebih 'glowing' dan kelihatan muda. Kekusaman tiada lagi. 🍊 Bauan oren semulajadi menjadikan anda lebih segar dan bertenaga. Kulit pula jadi semakin lembut dengan setiap penggunaan! . Whatsapp 0193016450 untuk info lanjut.  #AdaniaSweetOrange #AdaniaLovers #AmaryllisWellness #AdaniaFaceCleanser #SweetOrange #Natural Ingredients #Organic #terapiinstagram #ukhwahti #codtamanmelati #adaniatrustedseller
. MUKA DAH NAMPAK KEDUTAN? USIA PULA DAH CAPAI 26 TAHUN? MUKA PULA JENIS SENSITIF? SUDAH TIBA MASANYA ANDA GUNA PENCUCI MUKA ANTI-PENUAAN. ADANIA SWEET ORANGE FACE CLEANSER!!! πŸŠπŸƒβœ¨πŸŠπŸƒβœ¨πŸŠπŸƒβœ¨ Pencuci muka ini akan baiki kulit anda dari dalam, kawal pengeluaran minyak dari kulit, bersihkan pori-pori, melembab dan mencerahkan kulit secara semulajadi. 🍊 Kandungan Essential Oil Oren dalam pencuci ini mempunyai sifat anti-septik dan anti-keradangan yang dapat mengurangkan jerawatdan membantu penyembuhan semasa poses detoksifikasi berlaku. 🍊 Kandungan vitamin C di dalamnya akan hasilkan kolagen yang bertindak memastikan kulit lebih anjal dan menghindari kulit kering. 🍊 Ia juga mengurangkan tona kulit tak sekata dan muka kelihatan lebih 'glowing' dan kelihatan muda. Kekusaman tiada lagi. 🍊 Bauan oren semulajadi menjadikan anda lebih segar dan bertenaga. Kulit pula jadi semakin lembut dengan setiap penggunaan! . Whatsapp 0193016450 untuk info lanjut. #AdaniaSweetOrange  #AdaniaLovers  #AmaryllisWellness  #AdaniaFaceCleanser  #SweetOrange  #Natural  Ingredients #Organic  #terapiinstagram  #ukhwahti  #codtamanmelati  #adaniatrustedseller 
PERHATIAN PADA YANG MEMPUNYAI KULIT NORAL, BERMINYAK, KOMBINASI TAU MUDAH BERJERAWAT. NAK KULIT GLOWING-MOWING TAK? . Jom pakai PURE LAVENDER FACEE CLEANSER!!! Pencuci muk ini akan jadikan kulit anda bersinar-sinar dan pada masa yang sama mencuci segala kekotoran pada kulit πŸ™†. Bahan-bahan dalam pencuci muka ini akan bantu membaiki kulit anda dari dalam.  Hari demi hari, anda dapat rasakan kulit anda lebih bersinar dan sihat☺️. . πŸƒ Anda yang berkulitt matang dan yang berumur 26 tahun ke atas dicadangkan untuk pakai Pure Lavender Face Cleanser kerana ia mengandungi sifat anti-penuaan. πŸƒ Selain membaiki, ia akan bantu mengekalkan pH kulit. πŸƒ Sifat anti-septik dan anti-fungus membantu mengurangkan parut dan percepatkan proses penymbuhan. πŸƒ Kulit jadi lebih anjal dan tak kusam. πŸƒ Bau essential oil lavender dapat menjadikan andaa lebih relaks dan segar. πŸƒ Kulit anda juga kan rasa saaaaangat lembut. . Ada 2 saiz ADANIA PURE LAVENDER FACE CLEANSER iaitu 250ml dan saiz travel 50ml πŸ‘œπŸ‘πŸ‘›. . Dapatkan segera face cleanser iniπŸ˜‰. Whatsapp 0193016450. .  #Adania #AdaniaLovers #AmaryllisWellness #AdaniaPureLavender #PureLavenderTravelSize #FreshAndGlow #Relax #AromatherapyScent #AdaniaFaceCleanser #NormalSkin #OilySkin #AcneProneSkin #CombinationSkin #terapiinstagram #ukhwahti #codtamanmelati
PERHATIAN PADA YANG MEMPUNYAI KULIT NORAL, BERMINYAK, KOMBINASI TAU MUDAH BERJERAWAT. NAK KULIT GLOWING-MOWING TAK? . Jom pakai PURE LAVENDER FACEE CLEANSER!!! Pencuci muk ini akan jadikan kulit anda bersinar-sinar dan pada masa yang sama mencuci segala kekotoran pada kulit πŸ™†. Bahan-bahan dalam pencuci muka ini akan bantu membaiki kulit anda dari dalam. Hari demi hari, anda dapat rasakan kulit anda lebih bersinar dan sihat☺️. . πŸƒ Anda yang berkulitt matang dan yang berumur 26 tahun ke atas dicadangkan untuk pakai Pure Lavender Face Cleanser kerana ia mengandungi sifat anti-penuaan. πŸƒ Selain membaiki, ia akan bantu mengekalkan pH kulit. πŸƒ Sifat anti-septik dan anti-fungus membantu mengurangkan parut dan percepatkan proses penymbuhan. πŸƒ Kulit jadi lebih anjal dan tak kusam. πŸƒ Bau essential oil lavender dapat menjadikan andaa lebih relaks dan segar. πŸƒ Kulit anda juga kan rasa saaaaangat lembut. . Ada 2 saiz ADANIA PURE LAVENDER FACE CLEANSER iaitu 250ml dan saiz travel 50ml πŸ‘œπŸ‘πŸ‘›. . Dapatkan segera face cleanser iniπŸ˜‰. Whatsapp 0193016450. . #Adania  #AdaniaLovers  #AmaryllisWellness  #AdaniaPureLavender  #PureLavenderTravelSize  #FreshAndGlow  #Relax  #AromatherapyScent  #AdaniaFaceCleanser  #NormalSkin  #OilySkin  #AcneProneSkin  #CombinationSkin  #terapiinstagram  #ukhwahti  #codtamanmelati