• organic_war
    ADANIA - Organic Skincare
    @organic_war

Images by organic_war

Apa tu?  Percuma je tau dengan setiap pembelian Luxe Natural Skin Defender.  Organic sunscreen + foundation.  Melindungi dari matahari, melembab, memperbaiki kulit.  Whatsapp Kak Sofi di 0193016450 k☺  #teamMWAmethysy #adania #foundation #sunscreen #sunblock
Apa tu? Percuma je tau dengan setiap pembelian Luxe Natural Skin Defender. Organic sunscreen + foundation. Melindungi dari matahari, melembab, memperbaiki kulit. Whatsapp Kak Sofi di 0193016450 k☺ #teamMWAmethysy  #adania  #foundation  #sunscreen  #sunblock 
Haluuuuuuu.... Ini adalah beauty puff. Sejenis span untuk mudahkan kita sapu foundation  Beaty puff ni bernilai RM28 tau.  Tetapi, anda boleh dapat PERCUMA dengan setiap pembelian LUXE NATURAL SKIN DEFENDER! .  Alaaaa sunscreen yang bertindak sebagai foundation too. Selain melindungi kulit dari cahaya matahari, dia bagi kulit kita smooth cantik mulus .  Meh whatsapp Kak Sofi lekaih! . 📲 0193016450 📲 0193016450 📲 0193016450 . . ========================== .  Luxe Natural Skin Defender RM129 ( tak termasuk kos pos) Percuma Adania beauty puff* . . *promosi sah dari 18 September - 1 Oktober  #beautypuff #beautyblender #luxenaturalskindefender #adania #agenadania #naturalskincare #organicskincare #proudlymalaysian #naturalfoundation #organicfoundation #naturalsunblock #organicsunblock #naturalsunscreen #organicsunblock #TeamMWAmethyst #adaniapromo #ajimaura #terapiinstagram #organicmalaysia #naturalmalaysia #organik #healthyliving #chemicalfree #adaniasunscreen #adaniawangsamaju #adaniatamanmelati #adaniatamanmelawati
Haluuuuuuu.... Ini adalah beauty puff. Sejenis span untuk mudahkan kita sapu foundation Beaty puff ni bernilai RM28 tau. Tetapi, anda boleh dapat PERCUMA dengan setiap pembelian LUXE NATURAL SKIN DEFENDER! . Alaaaa sunscreen yang bertindak sebagai foundation too. Selain melindungi kulit dari cahaya matahari, dia bagi kulit kita smooth cantik mulus . Meh whatsapp Kak Sofi lekaih! . 📲 0193016450 📲 0193016450 📲 0193016450 . . ========================== . Luxe Natural Skin Defender RM129 ( tak termasuk kos pos) Percuma Adania beauty puff* . . *promosi sah dari 18 September - 1 Oktober #beautypuff  #beautyblender  #luxenaturalskindefender  #adania  #agenadania  #naturalskincare  #organicskincare  #proudlymalaysian  #naturalfoundation  #organicfoundation  #naturalsunblock  #organicsunblock  #naturalsunscreen  #organicsunblock  #TeamMWAmethyst  #adaniapromo  #ajimaura  #terapiinstagram  #organicmalaysia  #naturalmalaysia  #organik  #healthyliving  #chemicalfree  #adaniasunscreen  #adaniawangsamaju  #adaniatamanmelati  #adaniatamanmelawati 
Bagaimana nak memilih ADANIA Soap Bar mengikut kesesuaian jenis kulit? . . Jom check it out 👍 . . 🌼 ADANIA Pure Soap Bar Sesuai untuk kulit jenis sensitif 🌼 ADANIA Botanical Brightening Soap Sesuai untuk semua jenis kulit 🌼 ADANIA Charcoal Eucalyptus 2 In 1 Sesuai untuk kulit jenis berminyak atau kulit jenis combination.  Selalunya Kak Sofi akan cadangkan soap bar pada anda yang berumur 26 tahun ke bawah kerana soap bar adalah sangat lembut untuk kulit anda yang muda remaja tu.  Bagaimana anda ingin menentukan jenis kulit anda jatuh di dalam kategori yang mana?  Boleh whatsapp Kak Sofi di 0193016450 😊. #adaniaskincare #soapbars #natural #organic #teammwamethyst #kulitkering #kulitminyak #kulitnormal #kulitjerawat #kulitsensitif
Bagaimana nak memilih ADANIA Soap Bar mengikut kesesuaian jenis kulit? . . Jom check it out 👍 . . 🌼 ADANIA Pure Soap Bar Sesuai untuk kulit jenis sensitif 🌼 ADANIA Botanical Brightening Soap Sesuai untuk semua jenis kulit 🌼 ADANIA Charcoal Eucalyptus 2 In 1 Sesuai untuk kulit jenis berminyak atau kulit jenis combination. Selalunya Kak Sofi akan cadangkan soap bar pada anda yang berumur 26 tahun ke bawah kerana soap bar adalah sangat lembut untuk kulit anda yang muda remaja tu. Bagaimana anda ingin menentukan jenis kulit anda jatuh di dalam kategori yang mana? Boleh whatsapp Kak Sofi di 0193016450 😊. #adaniaskincare  #soapbars  #natural  #organic  #teammwamethyst  #kulitkering  #kulitminyak  #kulitnormal  #kulitjerawat  #kulitsensitif 
Do you have open pores?  Use Adania Face Mist to shrink the pores and refresh your skin!
Do you have open pores? Use Adania Face Mist to shrink the pores and refresh your skin!
DOUBLE CELEBRATION SALE!!! 10% OFF FOR ALL ITEMS!⠀ ⠀ ==============================⠀ The goodness benefits of using our ADANIA luxurious organic face oil :⠀ ⠀ 🌸 Beauty face oil is pure botanical concentrates. It does not contains emulsifiers, wax and water unlike creams and lotions. ADANIA believes in 100% natural pure products that will works effectively, hence, we do not have any creams & lotions in our skin care range.⠀ ⠀ 🌸 Face oil is able to restore your skin natural barrier function. Did you know that years of using harsh chemicals in most of non-organic products causes skin layer to thinning & causes skin sensitivities? Face oil will undo these damages in time .⠀ ⠀ 🌸 Face oil has the aroma-therapeutic  benefits. It is known that face oil may uplift your mood & calm the spirits⠀ ⠀ 🌸 Face oil deeply hydrates the skin and making it to effectively combat wrinkles⠀ ⠀ 🌸 If you're a fan of make-up tutorials online, you'll realize that most of the Youtube famous beauty gurus these days uses face oil before their make-up application. Face oil is currently trending worldwide⠀ ⠀ 🌸⠀ Certified Organic from Eco Cert & ACO also voted by Best Multipurpose Organic Serum from MAJALAH EH⠀ ⠀ 🌸MUST HAVE ITEM! Work wonder as serum, moisturizer, natural sunblock and makeup base⠀ ================================⠀ ⠀ Whatsapp now to purchase with 10% off!!!⠀ ⠀ 📲0193016450⠀ 📲0193016450⠀ 📲0193016450⠀ ⠀ #faceoil #adaniaskincare #beauty #adaniafaceoil #luxuriousorganicfaceoil #adaniasale #saleadania #merdekasale #jualanmerdeka #merdekapromo #promomerdeka #kitajuara #saleraya #rayasale
DOUBLE CELEBRATION SALE!!! 10% OFF FOR ALL ITEMS!⠀ ⠀ ==============================⠀ The goodness benefits of using our ADANIA luxurious organic face oil :⠀ ⠀ 🌸 Beauty face oil is pure botanical concentrates. It does not contains emulsifiers, wax and water unlike creams and lotions. ADANIA believes in 100% natural pure products that will works effectively, hence, we do not have any creams & lotions in our skin care range.⠀ ⠀ 🌸 Face oil is able to restore your skin natural barrier function. Did you know that years of using harsh chemicals in most of non-organic products causes skin layer to thinning & causes skin sensitivities? Face oil will undo these damages in time .⠀ ⠀ 🌸 Face oil has the aroma-therapeutic  benefits. It is known that face oil may uplift your mood & calm the spirits⠀ ⠀ 🌸 Face oil deeply hydrates the skin and making it to effectively combat wrinkles⠀ ⠀ 🌸 If you're a fan of make-up tutorials online, you'll realize that most of the Youtube famous beauty gurus these days uses face oil before their make-up application. Face oil is currently trending worldwide⠀ ⠀ 🌸⠀ Certified Organic from Eco Cert & ACO also voted by Best Multipurpose Organic Serum from MAJALAH EH⠀ ⠀ 🌸MUST HAVE ITEM! Work wonder as serum, moisturizer, natural sunblock and makeup base⠀ ================================⠀ ⠀ Whatsapp now to purchase with 10% off!!!⠀ ⠀ 📲0193016450⠀ 📲0193016450⠀ 📲0193016450⠀ ⠀ #faceoil  #adaniaskincare  #beauty  #adaniafaceoil  #luxuriousorganicfaceoil  #adaniasale  #saleadania  #merdekasale  #jualanmerdeka  #merdekapromo  #promomerdeka  #kitajuara  #saleraya  #rayasale 
SELAMAT HARI MERDEKA semua!☺ Jangan lepaskan peluang ini!  Dapatkan produk Adania kegemaran anda dengan diskaun 10%. Whatsapp Kak Sofi lekaih! 📲0193016450 📲0193016450 📲0193016450 *promo sah dari 31 Ogos - 2 September  #adaniasale #saleadania #teammwamethyst #promomerdeka #jualanmerdeka #merdekasale #ajimaura #terapiinstagram #organicskincare #organicmalaysia #naturalmalaysia #essentialoilmalaysia #essentialoil #merdeka #rayahaji #31ogos #akunegaraku #kitajuara #juara #organichaircare #organicbodycare
SELAMAT HARI MERDEKA semua!☺ Jangan lepaskan peluang ini! Dapatkan produk Adania kegemaran anda dengan diskaun 10%. Whatsapp Kak Sofi lekaih! 📲0193016450 📲0193016450 📲0193016450 *promo sah dari 31 Ogos - 2 September #adaniasale  #saleadania  #teammwamethyst  #promomerdeka  #jualanmerdeka  #merdekasale  #ajimaura  #terapiinstagram  #organicskincare  #organicmalaysia  #naturalmalaysia  #essentialoilmalaysia  #essentialoil  #merdeka  #rayahaji  #31ogos  #akunegaraku  #kitajuara  #juara  #organichaircare  #organicbodycare 
. SOALAN: Kenapa rambut saya jadi kering dan kesat selepas guna ADANIA Peppermint Crush Treatment Shampoo. . JAWAPAN : Seperti kulit, rambut kita juga boleh mengalami krisis penyembuhan. Kondisi rambut kering dan kesat adalah contoh krisis penyembuhan yang boleh berlaku.  Ini adalah kerana syampu natural akan membersihkan sisa-sisa bahan kimia yang terperangkap sekian lama pada helaian rambut dan ini menyebabkan rambut menjadi kesat, kering dan ada sesetengah kes rambut gugur.  Jangan risau! Ini adalah normal. Dan, bukan semua orang akan mengalami krisis penyembuhan ini. Sesetengah orang akan mengalaminya selama sebulan hingga ke empat bulan (berganrung pada kondisi rambut). Teruskan penggunaan syampu untuk betul-betul bersihkan  rambut. Anda boleh menggunakan Amaryllis Cotton Candy Hair Mask yang akan membantu memperkayakan rambut dengan nutrisi dan mengurangkan krisis penyembuhan.  Akhirnya, anda akan dapat rambut yang sihat dan bersinar!  Cotton Candy Hair Mask : RM35  Peppermint Crush Treatment Shampoo : RM60  Whatsapp 0193016450 untuk info lanjut dan membuat pembelian. . . . .  #adaniapeppermintshampoo #adaniatestimoni #scalpcleanser #hairmask #organicshampoo #adania #teammwamethyst #naturalmalaysia #naturalshampoo #naturalhaircare #organikmalaysia #organicshampoo #organichaircare #essentialoilmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #adaniatamanmelati #adaniasetapak #adaniawangsamaju #adaniamelawati #cottoncandyhairmask #adaniatrustedagent #adaniaagent #adaniafamily
. SOALAN: Kenapa rambut saya jadi kering dan kesat selepas guna ADANIA Peppermint Crush Treatment Shampoo. . JAWAPAN : Seperti kulit, rambut kita juga boleh mengalami krisis penyembuhan. Kondisi rambut kering dan kesat adalah contoh krisis penyembuhan yang boleh berlaku. Ini adalah kerana syampu natural akan membersihkan sisa-sisa bahan kimia yang terperangkap sekian lama pada helaian rambut dan ini menyebabkan rambut menjadi kesat, kering dan ada sesetengah kes rambut gugur. Jangan risau! Ini adalah normal. Dan, bukan semua orang akan mengalami krisis penyembuhan ini. Sesetengah orang akan mengalaminya selama sebulan hingga ke empat bulan (berganrung pada kondisi rambut). Teruskan penggunaan syampu untuk betul-betul bersihkan rambut. Anda boleh menggunakan Amaryllis Cotton Candy Hair Mask yang akan membantu memperkayakan rambut dengan nutrisi dan mengurangkan krisis penyembuhan. Akhirnya, anda akan dapat rambut yang sihat dan bersinar! Cotton Candy Hair Mask : RM35 Peppermint Crush Treatment Shampoo : RM60 Whatsapp 0193016450 untuk info lanjut dan membuat pembelian. . . . . #adaniapeppermintshampoo  #adaniatestimoni  #scalpcleanser  #hairmask  #organicshampoo  #adania  #teammwamethyst  #naturalmalaysia  #naturalshampoo  #naturalhaircare  #organikmalaysia  #organicshampoo  #organichaircare  #essentialoilmalaysia  #ajimaura  #terapiinstagram  #adaniatamanmelati  #adaniasetapak  #adaniawangsamaju  #adaniamelawati  #cottoncandyhairmask  #adaniatrustedagent  #adaniaagent  #adaniafamily 
Satu gambar with Mizz Nina 😍. Beliau bukan sahaja duta Adania, tetapi sudah menjadi pengguna setia Adania sebelum menjadi duta.  Produk kegemaran beliau adalah Sweet Orange Face Cleanser, Luxurious Organic Face Oil dan Blue Sea Algae Healing Mask.  Selain berkongsi tentang daily skincare rutin beliau, Mizz Nina juga bercerita tentang kisah penghijrahan beliau. Her stories were really touching. Benarlah, hidayah itu milik Allah.  #adaniaxmizznina #TeamMWAmethyst #adania #adaniawonderlustroadtrip #terapiinstagram #ajimaura #naturalbeauty
Satu gambar with Mizz Nina 😍. Beliau bukan sahaja duta Adania, tetapi sudah menjadi pengguna setia Adania sebelum menjadi duta. Produk kegemaran beliau adalah Sweet Orange Face Cleanser, Luxurious Organic Face Oil dan Blue Sea Algae Healing Mask. Selain berkongsi tentang daily skincare rutin beliau, Mizz Nina juga bercerita tentang kisah penghijrahan beliau. Her stories were really touching. Benarlah, hidayah itu milik Allah. #adaniaxmizznina  #TeamMWAmethyst  #adania  #adaniawonderlustroadtrip  #terapiinstagram  #ajimaura  #naturalbeauty 
Kita belajar dulu tentang kulit sebelum skincare party.
Kita belajar dulu tentang kulit sebelum skincare party.
Get ready with skin party!
Get ready with skin party!
Halooooo.. Antara agenda training harini adalah talk dari Mizz Nina.  Will share later the input for all #adanialovers.  #adania #adaniaxmizznina
Selamat pagi!!! Apa aktiviti korang harini? Ada yang pergi pembukaan Sukan SEA ke?  Pagi ni Kak Sofi ada kelas Adania 😊. Kita tambah lagi ilmu yang ada.  Selamat berhari minggu semua!!! #teammwamethyst #adania #naturalskincare #organicskincare #bisnessclass #teaparty #terapiinstagram #ajimaura #flawlessskin #adaniaskincare #adaniaagent
Yuhuuuu... untuk kulit canti glowing mowing, dalaman pun perlu dijaga.☺. Jom amalkan detoks water ni setiap hari! ☺  #tipscantik #teammwamethyst #adania #terapiinstagram #ajimaura #kulitcantik #kulitbersih #kulitberseri #kulitbebascela #organikmalaysia #essentialoilmalaysia #naturalmalaysia #skincare
Selamat pagi dan Salam Jumaat.  Jom jadi versi gembira. Let go things that you cannot control.  #TeamMWAmethyst #terapiinstagram #ajimaura #adania #healthylife #happylife
Thank you so much #adanialovers nurhani for your kind words, inshaaAllah semoga terus serasi 😄⠀ 🌿⠀ ⠀ Kepada yg kulit bermasalah / rosak, jangan berputus asa!⠀ Spend more time to know better your skin and treat your skin properly.⠀ ⠀ Ya sabar tu penting, kerana untuk menghasilkan kulit baru yg sihat, masa mencukupi diperlukan.⠀ ⠀ Maka adalah penting kita jaga dari segi dalaman (pemakanan) dan luaran (skincare yang tak merbahayakan kulit)😘 ⠀ ⠀ #adaniatestimoni #naturalmalaysia #organicmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #adaniafeedback #naturalskincare #organicskincare
Thank you so much #adanialovers  nurhani for your kind words, inshaaAllah semoga terus serasi 😄⠀ 🌿⠀ ⠀ Kepada yg kulit bermasalah / rosak, jangan berputus asa!⠀ Spend more time to know better your skin and treat your skin properly.⠀ ⠀ Ya sabar tu penting, kerana untuk menghasilkan kulit baru yg sihat, masa mencukupi diperlukan.⠀ ⠀ Maka adalah penting kita jaga dari segi dalaman (pemakanan) dan luaran (skincare yang tak merbahayakan kulit)😘 ⠀ ⠀ #adaniatestimoni  #naturalmalaysia  #organicmalaysia  #terapiinstagram  #ajimaura  #adaniafeedback  #naturalskincare  #organicskincare 
LUXE NATURAL SKIN DEFENDER.. Sunscreen + Foundation. Tidak meninggalkan stain dan mudah dicuci untuk solat 😊. Thanks #adanialovers for your review.  #adania #testimoniadania #feedbackadania #testimoniluxenaturalskindefender #feedbackluxenaturalskindefender #naturalsunscreen #naturalfoundation #terapiinstagram #ajimaura #naturalmalaysia #organicmalaysia #naturalskincare #adaniafoundationluarbiasa
Selamat hari minggu!  Take care of yourself  Use organic products  Use ADANIA  Creating Wonder In Every Touch☺  #TeamMWAmethyst #Adania #organic #natural #organicskincare #organicbodycare #terapiinstagram #ajimaura #organicbodycare #naturalbodycare #organichaircare #naturalhaircare #quote  @Regrann from @nutritiousroots -  SELF-CARE #loveyourself #health #lifestyle #exercise #needs #happiness #change #foodismedicine #empower #nourish #transform #nutrition #nutritiousroots #nutritionaltherapy #nutrition #love - #regrann
Selamat hari minggu! Take care of yourself Use organic products Use ADANIA Creating Wonder In Every Touch☺ #TeamMWAmethyst  #Adania  #organic  #natural  #organicskincare  #organicbodycare  #terapiinstagram  #ajimaura  #organicbodycare  #naturalbodycare  #organichaircare  #naturalhaircare  #quote  @Regrann from @nutritiousroots - SELF-CARE #loveyourself  #health  #lifestyle  #exercise  #needs  #happiness  #change  #foodismedicine  #empower  #nourish  #transform  #nutrition  #nutritiousroots  #nutritionaltherapy  #nutrition  #love  - #regrann 
Salam jumaat... Lets face our challenge bravely .  @Regrann from @travel_to_jannah - - #regrann
Salam jumaat... Lets face our challenge bravely . @Regrann from @travel_to_jannah - - #regrann