• organic_war
    ADANIA KL
    @organic_war

Images by organic_war

.  Rasa tak selesa?  Badan berbau?  Nak cerahkan kulit yang gelap? 🍃 . ADANIA CREAMY NATURAL BODY BAR dapat mengatasi masalah anda!!! . ADANIA CREAMY NATURAL BODY BAR adalah...🌸🌸🌸 🚿Vegan 🚿Bebas glute 🚿Antiseptik 🚿100% semulajadi  Body bar Adania diformulasi dengan formula yang lembut dan tidak mengeringkan. Maka body bar ini adalah sangat sesuai untuk kulit kering. Bukan itu sahaja, ia dapat mengurangkan masalag jerawat di badan. . Gunakan body bar ini 2 kali sehari dan beri perhatian lebih pada kawasan yang bermasalah. Minggu demi minggu, anda dapat rasakan perbezaannya!😉 . Jadi, sebelum anda tidur, mandilah dengan menggunakan body bar ini. Baunya dapat membantu untuk anda tidur lebih nyenyak.  Selamat malam #adanialovers 🤗😴 . Body bar ini boleh tahan sehingga 4 bulan.  Hubungi 0102835450 untuk info lanjut.  #AmaryllisWellness #Adania #AdaniaLovers #BodyBar #creamynaturalbodybar #AntisepticBodyBar #terapiinstagram #codklcc #codtamanmelati
. Rasa tak selesa? Badan berbau? Nak cerahkan kulit yang gelap? 🍃 . ADANIA CREAMY NATURAL BODY BAR dapat mengatasi masalah anda!!! . ADANIA CREAMY NATURAL BODY BAR adalah...🌸🌸🌸 🚿Vegan 🚿Bebas glute 🚿Antiseptik 🚿100% semulajadi Body bar Adania diformulasi dengan formula yang lembut dan tidak mengeringkan. Maka body bar ini adalah sangat sesuai untuk kulit kering. Bukan itu sahaja, ia dapat mengurangkan masalag jerawat di badan. . Gunakan body bar ini 2 kali sehari dan beri perhatian lebih pada kawasan yang bermasalah. Minggu demi minggu, anda dapat rasakan perbezaannya!😉 . Jadi, sebelum anda tidur, mandilah dengan menggunakan body bar ini. Baunya dapat membantu untuk anda tidur lebih nyenyak. Selamat malam #adanialovers  🤗😴 . Body bar ini boleh tahan sehingga 4 bulan. Hubungi 0102835450 untuk info lanjut. #AmaryllisWellness  #Adania  #AdaniaLovers  #BodyBar  #creamynaturalbodybar  #AntisepticBodyBar  #terapiinstagram  #codklcc  #codtamanmelati 
@Regrann from @flyhighrepublic -  Good Morning!  If there is no struggle, there is no progress. • • - #regrann
@Regrann from @flyhighrepublic - Good Morning! If there is no struggle, there is no progress. • • - #regrann 
Selamat malam
Selamat malam
. Looking for the perfect all-natural shampoo that contains zero Silicon, SLS & SLES?  ADANIA EXOTIC SHOWER CLEANSER is the one for you to achieve that silky, healthy and luscious hair, even after a full day of hijab!  Naturally formulated with Geranium Bourbon Oil, this treatment shampoo normalises sebum level, promotes skin renewal, cleans hair from root to tip by removing excess sebum and build-up while nourishing and balancing your scalp - leaving hair beautifully healthy! 💁💆 Suitable for normal & dry hair.  More info, whatsapp 0102835450  #Adania #AdaniaExoticShowerScalpCleanser #Amaryllis #AdaniabyAmaryllis #skincare #beauty #natural #organic #spa #AmaryllisWellness #hijab #terapiinstagram
. Looking for the perfect all-natural shampoo that contains zero Silicon, SLS & SLES? ADANIA EXOTIC SHOWER CLEANSER is the one for you to achieve that silky, healthy and luscious hair, even after a full day of hijab! Naturally formulated with Geranium Bourbon Oil, this treatment shampoo normalises sebum level, promotes skin renewal, cleans hair from root to tip by removing excess sebum and build-up while nourishing and balancing your scalp - leaving hair beautifully healthy! 💁💆 Suitable for normal & dry hair. More info, whatsapp 0102835450 #Adania  #AdaniaExoticShowerScalpCleanser  #Amaryllis  #AdaniabyAmaryllis  #skincare  #beauty  #natural  #organic  #spa  #AmaryllisWellness  #hijab  #terapiinstagram 
@Regrann from @officialmizznina -  Looking at this picture brings back good memories of my trip to #VictoriaFalls in #Zimbabwe Alhamdulilah.  I had such a fun time taking pics in the morning after my cool shower. Of course I had to bring with me my delicious tub of cotton candy hair mask from #Adania . Made up of carrot, papaya and caramel, I always try my best not to have a taste because it smells soooo good! 🙈  Totally natural, it cares for and moisturizers my hair perfectly! Such a must have & must try! Go ahead ladies 😘❤️ #AdaniaXMizznina #Natural #Beauty&Wellness - #regrann  #terapiinstagram #cottoncandyhairmask #naturalhaircare #rambutcantik #rambutlebat #rambutlembut #codklcc #codtamanmelati
@Regrann from @officialmizznina - Looking at this picture brings back good memories of my trip to #VictoriaFalls  in #Zimbabwe  Alhamdulilah. I had such a fun time taking pics in the morning after my cool shower. Of course I had to bring with me my delicious tub of cotton candy hair mask from #Adania  . Made up of carrot, papaya and caramel, I always try my best not to have a taste because it smells soooo good! 🙈 Totally natural, it cares for and moisturizers my hair perfectly! Such a must have & must try! Go ahead ladies 😘❤️ #AdaniaXMizznina  #Natural  #Beauty &Wellness - #regrann  #terapiinstagram  #cottoncandyhairmask  #naturalhaircare  #rambutcantik  #rambutlebat  #rambutlembut  #codklcc  #codtamanmelati 
. Siapa kat sini kaki dye rambut, rebonding atau perm? .  Penggunaan hair dryer dan hair straightener pun boleh masuk dalam category ni. Surely your hair is dry and damaged kan? . ADANIA ROSEMARY TREATMENT SHAMPOO 🍀dapat merawat dan mengembalikan ‘life’ pada rambut menjadikan ia sihat dan bermaya. 🍀 Rambut juga menjadi lebih lembab dan akar rambut lebih kukuh. . 🍀 Maksudnya kurang rambut gugur dan putus. Sesuai digunakan mereka yang mempunyai rambut rosak tetapi kulit kepala berminyak . 🍀rambut lebih ringan dengan setiap basuhan. Tak perlu lagi penggunaan conditioner kerana organic oil dalam shampoo ini sudah mencukupi bagi melembutkan rambut secara semulajadi 💁 🍀Ia juga tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti SLS & SLES. - - - - - #Adania #AdaniaRosemaryTreatmentShampoo #Amaryllis #AdaniabyAmaryllis #skincare #beauty #natural #organic #spa #AmaryllisWellness #essentialoil #terapiinstagram #semulajadi #rambutrosak #rambutlebat #rambutkering #rambutgugur
. Siapa kat sini kaki dye rambut, rebonding atau perm? . Penggunaan hair dryer dan hair straightener pun boleh masuk dalam category ni. Surely your hair is dry and damaged kan? . ADANIA ROSEMARY TREATMENT SHAMPOO 🍀dapat merawat dan mengembalikan ‘life’ pada rambut menjadikan ia sihat dan bermaya. 🍀 Rambut juga menjadi lebih lembab dan akar rambut lebih kukuh. . 🍀 Maksudnya kurang rambut gugur dan putus. Sesuai digunakan mereka yang mempunyai rambut rosak tetapi kulit kepala berminyak . 🍀rambut lebih ringan dengan setiap basuhan. Tak perlu lagi penggunaan conditioner kerana organic oil dalam shampoo ini sudah mencukupi bagi melembutkan rambut secara semulajadi 💁 🍀Ia juga tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti SLS & SLES. - - - - - #Adania  #AdaniaRosemaryTreatmentShampoo  #Amaryllis  #AdaniabyAmaryllis  #skincare  #beauty  #natural  #organic  #spa  #AmaryllisWellness  #essentialoil  #terapiinstagram  #semulajadi  #rambutrosak  #rambutlebat  #rambutkering  #rambutgugur 
Thank you ladies for the wonderful review 💕  Teruskan menyokong Adania ya. We want you to have the best services and products from us, because we are happy in producing and giving services to you as well 😊  #adania  #amarylliswellness  #adaniatestimoni #terapiinstagram #codklcc #codtamanmelati #essential oil #kulitputih #kulitmulus #kulitnormal #kulitjerawat #jerawat #naturalingredients #organik
YES GUYS!  We uses 100% natural ingredient! 🍂NO Preservatives 🍂NO Mineral Oil 🍂NO Formaldehyde 🍂NO Dyes 🍂NO Parabens 🍂NO Animal fats 🍂NO Chemical Fragrance 🍂No Waxes 🍂No Acetone  Ada 3 jenis soap bar berdasarkan jenis kulit.  1. Pure soap bar - untuk kulit sangat sensitif. 2. 2 in 1 Charcoal Eucalyptus Soap Bar - untuk kulit berminyak dan berjerawat. 3. Organic Honey Soap Bar - untuk kulit normal atau kering.  Harga: RM25.  Hubungi 0102835450 untuk info lanjut.  #amarylliswellness #adanialovers #lavender #rose #cleanser #mist #naturalingredients #testimoni #goodnight #terapiinstagram #codklcc #codtamanmelati
YES GUYS! We uses 100% natural ingredient! 🍂NO Preservatives 🍂NO Mineral Oil 🍂NO Formaldehyde 🍂NO Dyes 🍂NO Parabens 🍂NO Animal fats 🍂NO Chemical Fragrance 🍂No Waxes 🍂No Acetone Ada 3 jenis soap bar berdasarkan jenis kulit. 1. Pure soap bar - untuk kulit sangat sensitif. 2. 2 in 1 Charcoal Eucalyptus Soap Bar - untuk kulit berminyak dan berjerawat. 3. Organic Honey Soap Bar - untuk kulit normal atau kering. Harga: RM25. Hubungi 0102835450 untuk info lanjut. #amarylliswellness  #adanialovers  #lavender  #rose  #cleanser  #mist  #naturalingredients  #testimoni  #goodnight  #terapiinstagram  #codklcc  #codtamanmelati 
@Regrann from @amarylliswellness -  Thank You Dearie !! Our customer ni suka sangat Adania Organic Honey Soap Bar, Jasmine Face & Body Mist and Luxurious Organic Face Oil ni. Alhamdulillah it suits her skin so well 😊  #adania  #adanialovers  #adaniapuresoapbar  #adaniahoneysoapbar  #adaniacharcoalsoapbar  #amarylliswellness - #regrann
. KENAPA PERLU DETOKS KULIT?  Sebab kulit kita terdedah dgn kuman, habuk, kotoran, minyak dan sebagainya setiap hari.  Ya, kita cuci muka kita setiap haro, tetapi sejauh mana pencuci tersebut bertindak sehingga lapisan kulit yang terdalam?  Oleh itu kita perlukan #adaniaclay.  Kenapa Adania Clays? 💧100% asli tanpa sebarang campuran tepung atau sebarang pemberat 💧miliki kandungan mineral yg tinggi. Sumber galian yg terkandung akan meresap semua kekotoran dari kulit dan menjadikan kulit kita lebih segar dan bersinar. 💧Komposisi terdiri drp iron, potassium, calcium, magnesium, zinc (sesuai untuk pengelupasan yang lembut) 💧Tiada pewarna, pewangi, pengawet. 100% clay asli dan organik😊. 💧Clay sangat halus, anda boleh DIY deodorant serbuk dengan campurkannya dengan serbuk arrowroot. 💧bantu percepatkan proses krisis penyembuhan. 💧 bantu kawal sebum, sepantas 3 kali penggunaan, dah boleh nampak hasilnya.  Bila pakai clay ni, rasa gatal2 utk seminit dua pertama adalah normal, tandanya proses detoks tengah berlaku. Percaya lah bila bilas, bukan sahaja kulit rasa segar, bersih dan licin, dan fefeeling glowing dengan kesan pinkish gitu.  Gabungan Adania Face Oil bersama Adania Clay membantu utk mencerahkan tona kulit. ×××××××××××××××××××××××××××× TERDAPAT 3 JENIS ADANIA CLAY  1. OLIVE GREEN AUSTRALIAN CLAY - Kulit Combination & Oily  2. CREME IVORY AUSTRALIAN CLAY - Kulit sensitif, matang dan sangat kering.  3. NUDE BEIGE AUSTRALIAN CLAY - Kulit Normal  Macam mana nak guna clay ni?  Hanya campurkan dengan air dan sapukan pada muka. Bila ia mula mengering, bilas dari bawah ke atas muka. Jangan tunggu sehingga ia merekah pada muka dan jangan sental muka ketika membilas. Pakai 2 kali seminggu.  #adania #clay #terapiinstagram #skindetox #detoxkulit #detokskulit #codklcc #codtamanmelati #skincaresemulajadi #kulitcerah #kulitglowing #parut #kulitputih #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #jerawat
. KENAPA PERLU DETOKS KULIT? Sebab kulit kita terdedah dgn kuman, habuk, kotoran, minyak dan sebagainya setiap hari. Ya, kita cuci muka kita setiap haro, tetapi sejauh mana pencuci tersebut bertindak sehingga lapisan kulit yang terdalam? Oleh itu kita perlukan #adaniaclay . Kenapa Adania Clays? 💧100% asli tanpa sebarang campuran tepung atau sebarang pemberat 💧miliki kandungan mineral yg tinggi. Sumber galian yg terkandung akan meresap semua kekotoran dari kulit dan menjadikan kulit kita lebih segar dan bersinar. 💧Komposisi terdiri drp iron, potassium, calcium, magnesium, zinc (sesuai untuk pengelupasan yang lembut) 💧Tiada pewarna, pewangi, pengawet. 100% clay asli dan organik😊. 💧Clay sangat halus, anda boleh DIY deodorant serbuk dengan campurkannya dengan serbuk arrowroot. 💧bantu percepatkan proses krisis penyembuhan. 💧 bantu kawal sebum, sepantas 3 kali penggunaan, dah boleh nampak hasilnya. Bila pakai clay ni, rasa gatal2 utk seminit dua pertama adalah normal, tandanya proses detoks tengah berlaku. Percaya lah bila bilas, bukan sahaja kulit rasa segar, bersih dan licin, dan fefeeling glowing dengan kesan pinkish gitu. Gabungan Adania Face Oil bersama Adania Clay membantu utk mencerahkan tona kulit. ×××××××××××××××××××××××××××× TERDAPAT 3 JENIS ADANIA CLAY 1. OLIVE GREEN AUSTRALIAN CLAY - Kulit Combination & Oily 2. CREME IVORY AUSTRALIAN CLAY - Kulit sensitif, matang dan sangat kering. 3. NUDE BEIGE AUSTRALIAN CLAY - Kulit Normal Macam mana nak guna clay ni? Hanya campurkan dengan air dan sapukan pada muka. Bila ia mula mengering, bilas dari bawah ke atas muka. Jangan tunggu sehingga ia merekah pada muka dan jangan sental muka ketika membilas. Pakai 2 kali seminggu. #adania  #clay  #terapiinstagram  #skindetox  #detoxkulit  #detokskulit  #codklcc  #codtamanmelati  #skincaresemulajadi  #kulitcerah  #kulitglowing  #parut  #kulitputih  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitkering  #jerawat 
. Arang oh arang!!! Sabun arang... 2 in 1 Charcoal Eucalyptus Soap Bar  Hitam warnanya! Cool kan?  Activated charcoal a.k.a arang teraktif adalah serbuk yang tiada bau, tiada rasa dan tidak toksik yang boleh membersihkan kulit dengan mendalam tetapi masih lembut untuk kukit kita. . . 🌱 ia detoks kulit kita dengan menarik keluar kekotoran dari wajah. 🌱 seimbangkan minyak berlebihan pada kulit 🌱 kurangkan blackhead dan whitehead 🌱 boleh bantu singkirkan kulit mati tanpa mengeringkan kulit. 🌱 mengurangkan dan meredakan jerawat. . . Tanpa penggunaan bahan toksik seperti sulfates, parabens, dye sintetik dan fragrances, sabun ini sangat berkesan untuk melakukan semua perkara di atas.  Sabun ini juga mengandungi minyak pati kayu putih (eucalyptus essential oils) yang kaya dengan antioksida  dan meredakan keradangan kulit.  Tak lupa juga, kandungan minyak kelapa yang melembabkan kulit.  Sabun ini juga boleh digunakan sebagai shampu untuk atasi masalah kulit kepala berminyak dan gatal.  Dapatkan sekarang sabun ini dengan harga RM25.  Hubungi 0102835450 untuk info lanjut.  #adaniasoapbar #charcoalsoap #natural #organic #foodforskin #healthylife #malaysiaproduct #noperservatives #facebar #skin #acne #oilyskin
. Arang oh arang!!! Sabun arang... 2 in 1 Charcoal Eucalyptus Soap Bar Hitam warnanya! Cool kan? Activated charcoal a.k.a arang teraktif adalah serbuk yang tiada bau, tiada rasa dan tidak toksik yang boleh membersihkan kulit dengan mendalam tetapi masih lembut untuk kukit kita. . . 🌱 ia detoks kulit kita dengan menarik keluar kekotoran dari wajah. 🌱 seimbangkan minyak berlebihan pada kulit 🌱 kurangkan blackhead dan whitehead 🌱 boleh bantu singkirkan kulit mati tanpa mengeringkan kulit. 🌱 mengurangkan dan meredakan jerawat. . . Tanpa penggunaan bahan toksik seperti sulfates, parabens, dye sintetik dan fragrances, sabun ini sangat berkesan untuk melakukan semua perkara di atas. Sabun ini juga mengandungi minyak pati kayu putih (eucalyptus essential oils) yang kaya dengan antioksida dan meredakan keradangan kulit. Tak lupa juga, kandungan minyak kelapa yang melembabkan kulit. Sabun ini juga boleh digunakan sebagai shampu untuk atasi masalah kulit kepala berminyak dan gatal. Dapatkan sekarang sabun ini dengan harga RM25. Hubungi 0102835450 untuk info lanjut. #adaniasoapbar  #charcoalsoap  #natural  #organic  #foodforskin  #healthylife  #malaysiaproduct  #noperservatives  #facebar  #skin  #acne  #oilyskin 
. Adakah anda pernah mengalami kulit mengelupas, kering, tompokan kering disesetengah kawasan & kulit yg bersisik? . Sesetengah orang mempunyai kulit berminyak tetapi pd masa yg sama mengalami kulit kering & mengelupas.  Jadi, apa perlu dilakukan? Berikut adalah cara anda boleh cuba utk atasi masalah itu: . ❄ Guna myk kelapa! Sapukan minyak kelapa pada kulit & basuh dgn tuala basah atau tisu muka. Ia akan singkirkan kulit mengelupas secara lembut.  Adania's soap bars & face cleansers mengandungi myk kelapa didlmnya yg membantu membersih dan melembabkan kulit. . ❄️ Guna madu utk melembabkan kulit. Madu sgt terkenal dgn sifatnya yg melembabkan kulit. Ia juga adalah antibakteria.  Jd pd sesiapa yg  mengalami kulit kering dan berjerawat, cubalah pakai madu. Gunakannya sbg masker. Boleh jg tambah bahan lain dlm masker seperti yogurt. Campur dgn oatmeal utk dijadikan sbg scrub utk sirkirkan sel kulit mati.  Anda boleh cuba Organic Honey Soap Bar. Ia mengandungi madu asli & dpt membersih, melembab . ❄️ Sentiasa minum air mencukupi. Air adalah penting unltk bdn. Kekurangan air akan mengeringkan kulit anda. . ❄ elakkan berada terlalu lama di kawasan berhawa dingin. Ia akan keringkan kulit. Guna Face Mist Adania (Absolute Rose/Jasmine Bloom) utk lembabkan kulit dr luar. Guna Luxurious Organic Face Oil setiap pagi utk lembabkan kulit. Pd waktu mlm, sapu pada tompokan kering untuk mengurangkan kegatalan dan kekeringan. . ❄️ skrub sekurang-kurangnya seminggu sekali. Anda boleh gunakan oatmeal atau gula perang sebagai asas skrub anda.  Skrub dapat menyingkirkan sel kulit mati & kulit jd lembut. Slps skrub, urut kulit dengan minyak atau natural body butter. . ❄️ Elakkan mandi air panas. Air pana boleh mengeringkan kulit. . ❄️ Guna produk semulajadi. Elakkan produk berasaskan bahan kimia mudarat kerana sesetengahnua boleh mengurangkan kulit.  Mahukan penyelesaian mudah? Gunalah Adania!!😉
. Adakah anda pernah mengalami kulit mengelupas, kering, tompokan kering disesetengah kawasan & kulit yg bersisik? . Sesetengah orang mempunyai kulit berminyak tetapi pd masa yg sama mengalami kulit kering & mengelupas. Jadi, apa perlu dilakukan? Berikut adalah cara anda boleh cuba utk atasi masalah itu: . ❄ Guna myk kelapa! Sapukan minyak kelapa pada kulit & basuh dgn tuala basah atau tisu muka. Ia akan singkirkan kulit mengelupas secara lembut. Adania's soap bars & face cleansers mengandungi myk kelapa didlmnya yg membantu membersih dan melembabkan kulit. . ❄️ Guna madu utk melembabkan kulit. Madu sgt terkenal dgn sifatnya yg melembabkan kulit. Ia juga adalah antibakteria. Jd pd sesiapa yg mengalami kulit kering dan berjerawat, cubalah pakai madu. Gunakannya sbg masker. Boleh jg tambah bahan lain dlm masker seperti yogurt. Campur dgn oatmeal utk dijadikan sbg scrub utk sirkirkan sel kulit mati. Anda boleh cuba Organic Honey Soap Bar. Ia mengandungi madu asli & dpt membersih, melembab . ❄️ Sentiasa minum air mencukupi. Air adalah penting unltk bdn. Kekurangan air akan mengeringkan kulit anda. . ❄ elakkan berada terlalu lama di kawasan berhawa dingin. Ia akan keringkan kulit. Guna Face Mist Adania (Absolute Rose/Jasmine Bloom) utk lembabkan kulit dr luar. Guna Luxurious Organic Face Oil setiap pagi utk lembabkan kulit. Pd waktu mlm, sapu pada tompokan kering untuk mengurangkan kegatalan dan kekeringan. . ❄️ skrub sekurang-kurangnya seminggu sekali. Anda boleh gunakan oatmeal atau gula perang sebagai asas skrub anda. Skrub dapat menyingkirkan sel kulit mati & kulit jd lembut. Slps skrub, urut kulit dengan minyak atau natural body butter. . ❄️ Elakkan mandi air panas. Air pana boleh mengeringkan kulit. . ❄️ Guna produk semulajadi. Elakkan produk berasaskan bahan kimia mudarat kerana sesetengahnua boleh mengurangkan kulit. Mahukan penyelesaian mudah? Gunalah Adania!!😉
. Perasan tak kadang-kadang solekan boleh mengeringkan kulit dan wajah nampak 'flaky'? Macam berbedak sangat kan?  Cuba tips tried and tested dari kami untuk tampil glowy and flawless: mix 1 or 2 drops of Adania Luxurious Organic Face Oil pada foundation dan apply pada wajah seperti biasa.  Kebaikannya kulit pun sentiasa terjaga dimana kulit mencerah, menganjal, di samping mengurangkan kedutan dan pigmentasi kulit -  2 dalam 1! 💁  Don’t forget to try it  #AdaniaLovers! 😘  #Adania #AdaniaLuxuriousOrganicFaceOil #Amaryllis #AdaniabyAmaryllis #skincare #beauty #natural #organic #spa
. Perasan tak kadang-kadang solekan boleh mengeringkan kulit dan wajah nampak 'flaky'? Macam berbedak sangat kan? Cuba tips tried and tested dari kami untuk tampil glowy and flawless: mix 1 or 2 drops of Adania Luxurious Organic Face Oil pada foundation dan apply pada wajah seperti biasa. Kebaikannya kulit pun sentiasa terjaga dimana kulit mencerah, menganjal, di samping mengurangkan kedutan dan pigmentasi kulit - 2 dalam 1! 💁 Don’t forget to try it #AdaniaLovers ! 😘 #Adania  #AdaniaLuxuriousOrganicFaceOil  #Amaryllis  #AdaniabyAmaryllis  #skincare  #beauty  #natural  #organic  #spa 
. Need the best sunscreen to protect your skin especialy in this hot weather ☀ . ️ Want to heal sunburn fast but cant seem to find the product that is suitable? .  Need something naturally moisturizing but mild and safe for sensitive skin?? . Wanting to have that instant glow and dewy skin but also prefer natural way of having it without makeup? . Just use Adania Luxurious Organic Face Oil dearies !  Even Mizz Nina use it as well and it helps her skin to naturally be protected against sun rays apart from keeping it soft and well moisturize. . 🌿 It contains 100% Organic and Natural Plant Oils. Does not contain any harsh chemicals and our Organic ingredients are all certified by USDA & ACO . 🌼 It doesnt clogged pores and definitely does not make your oily skin extra oily. Long term usage will result in skin less oily and well moisturize. . 🌷 It acts as a SERUM which helps to create healthier skin cells and FADES OUT pigmentation and blemishes. . 🌱 It has ANTI-AGING properties to reduce wrinkles and signs of aging. Youthful skin will be yours naturally after using this ! . 🌻 The plant oils contain NATURAL SPF to protect the skin UV damage. It also heals out Sunburn so it is a protector and a healer. Amazinggg. . Normal Size (50ml): RM100 Travel Size (15ml): RM55 *the one in the picture* . #adania  #adaniaxmizznina  #adanialovers  #amarylliswellness (Credits: Picture from Mizz Nina)
. Need the best sunscreen to protect your skin especialy in this hot weather ☀ . ️ Want to heal sunburn fast but cant seem to find the product that is suitable? . Need something naturally moisturizing but mild and safe for sensitive skin?? . Wanting to have that instant glow and dewy skin but also prefer natural way of having it without makeup? . Just use Adania Luxurious Organic Face Oil dearies ! Even Mizz Nina use it as well and it helps her skin to naturally be protected against sun rays apart from keeping it soft and well moisturize. . 🌿 It contains 100% Organic and Natural Plant Oils. Does not contain any harsh chemicals and our Organic ingredients are all certified by USDA & ACO . 🌼 It doesnt clogged pores and definitely does not make your oily skin extra oily. Long term usage will result in skin less oily and well moisturize. . 🌷 It acts as a SERUM which helps to create healthier skin cells and FADES OUT pigmentation and blemishes. . 🌱 It has ANTI-AGING properties to reduce wrinkles and signs of aging. Youthful skin will be yours naturally after using this ! . 🌻 The plant oils contain NATURAL SPF to protect the skin UV damage. It also heals out Sunburn so it is a protector and a healer. Amazinggg. . Normal Size (50ml): RM100 Travel Size (15ml): RM55 *the one in the picture* . #adania  #adaniaxmizznina  #adanialovers  #amarylliswellness  (Credits: Picture from Mizz Nina)
Clay mask!! Ada 3 jenis clay untuk 3 jenis kulit berbeza.  1. Nude Beige Australian Clay - untuk kulit normal atau kering.  2. Olive Green Australian Clay - untuk kulit berminyak.  3. Creme Ivory Australian Clay - untuk kulit sensitif.  Lagi satu mask adalah Blue Sea Algae Mask yang dapat memperkayakan kulit dengan nutrient.  Hubungi 0102835450 untuk info lanjut.  @Regrann from @officialmizznina -  Usually when I have some free time at home, at least 1-2x a week, one of my most favorite things to do is to make my own DIY Mask using #adaniablueseaalgae or #adaniaclay 💆🏻 Lay down for about 20mins, turn off the lights turn on the AC and let the mask do it's magic! Both have different functions for different skin types.  My current fave is the Adania Blue Sea Algae Healing Mask. This is a healing mask containing various types of vitamins & nutrients such as Vit A, C, E, zinc, iron and calcium & many more, which makes it a wonderful source of food for my skin which leaves it toned & naturally glowing!  If you have mature & dry skin this is the best skin supplement for you to reduce scars, aging, and it lifts and firms skin due to its high level of anti oxidants 😻 Tips for an awesome mask mix do add yogurt or honey to double up on skin plumpness and moisture. You can also use this twice a week to maintain healthier skin, InshaAllah!  #adaniaxmizznina  #Organic #Natural - #regrann
Clay mask!! Ada 3 jenis clay untuk 3 jenis kulit berbeza. 1. Nude Beige Australian Clay - untuk kulit normal atau kering. 2. Olive Green Australian Clay - untuk kulit berminyak. 3. Creme Ivory Australian Clay - untuk kulit sensitif. Lagi satu mask adalah Blue Sea Algae Mask yang dapat memperkayakan kulit dengan nutrient. Hubungi 0102835450 untuk info lanjut. @Regrann from @officialmizznina - Usually when I have some free time at home, at least 1-2x a week, one of my most favorite things to do is to make my own DIY Mask using #adaniablueseaalgae  or #adaniaclay  💆🏻 Lay down for about 20mins, turn off the lights turn on the AC and let the mask do it's magic! Both have different functions for different skin types. My current fave is the Adania Blue Sea Algae Healing Mask. This is a healing mask containing various types of vitamins & nutrients such as Vit A, C, E, zinc, iron and calcium & many more, which makes it a wonderful source of food for my skin which leaves it toned & naturally glowing! If you have mature & dry skin this is the best skin supplement for you to reduce scars, aging, and it lifts and firms skin due to its high level of anti oxidants 😻 Tips for an awesome mask mix do add yogurt or honey to double up on skin plumpness and moisture. You can also use this twice a week to maintain healthier skin, InshaAllah! #adaniaxmizznina  #Organic  #Natural  - #regrann 
. At times, your skin is the most neglected organ internally and externally. Drink plenty of water, and don't forget to feed your skin too with only the best nature has to offer. . Adania’s Luxurious Organic Face Oil is our favourite because of its multipurpose use and amazing benefits thanks to the 100% organic ingredients which are safe, healthy and all-natural. So you can enjoy the peace of mind that you are feeding your skin the very best. *all organic ingredients certified by USDA & ACO  For more info and purchase please  whatsapp at 0102835450 for consultation.  #healthylife #faceoil #organics #facecare #kualalumpur #skinfood #vitaminforskin #natural #gogreen #malaysia #lokalah #bestchoice #healthychoice
. At times, your skin is the most neglected organ internally and externally. Drink plenty of water, and don't forget to feed your skin too with only the best nature has to offer. . Adania’s Luxurious Organic Face Oil is our favourite because of its multipurpose use and amazing benefits thanks to the 100% organic ingredients which are safe, healthy and all-natural. So you can enjoy the peace of mind that you are feeding your skin the very best. *all organic ingredients certified by USDA & ACO For more info and purchase please whatsapp at 0102835450 for consultation. #healthylife  #faceoil  #organics  #facecare  #kualalumpur  #skinfood  #vitaminforskin  #natural  #gogreen  #malaysia  #lokalah  #bestchoice  #healthychoice 
. The key to feeding skin beautifully is a healthy diet of some of Nature’s most powerful ingredients packed with vitamins and minerals that nurture skin while enhancing essential moisture to help keep skin well hydrated and looking lovely. . Adania’s Olive Australian Clay has antiseptic properties which helps in keeping the skin healthy and stimulate the blood circulation and lymph system for better skin condition. . Feed your skin with nature’s most nourishing ingredients so it can live well. . Year end sale is ending soon ladies! Grab this opportunity to stock up on your essential skincare products! 😊 . For more info and purchase contact 0102835450 for consultation. . #adania #adaniaxmizznina #amarylliswellness
. The key to feeding skin beautifully is a healthy diet of some of Nature’s most powerful ingredients packed with vitamins and minerals that nurture skin while enhancing essential moisture to help keep skin well hydrated and looking lovely. . Adania’s Olive Australian Clay has antiseptic properties which helps in keeping the skin healthy and stimulate the blood circulation and lymph system for better skin condition. . Feed your skin with nature’s most nourishing ingredients so it can live well. . Year end sale is ending soon ladies! Grab this opportunity to stock up on your essential skincare products! 😊 . For more info and purchase contact 0102835450 for consultation. . #adania  #adaniaxmizznina  #amarylliswellness